vineri , 12 ianuarie 2018
Acasă / Administratie / Adrian Dobre: Primăria Ploieşti are nevoie de consultanţă pentru dezvoltarea mediului economic-Video

Adrian Dobre: Primăria Ploieşti are nevoie de consultanţă pentru dezvoltarea mediului economic-Video

Adrian Dobre, primarul Ploieştiului a recunoscut astăzi în faţa mai multor oameni de afaceri şi reprezentanţi ai unor ministere şi organisme economice reuniţi la „Invest in Romania”, „că de câţiva ani, lucrurile pentru municipiul Ploieşti stagnează”.

O soluţie, a spus Dobre, ar fi externalizarea. E nevoie de o consultanţă pentru dezvoltarea mediului economic pentru a îmbunătăţi acest aspect. „De la mediul univeristar care trebuie să devină unul dintre pilonii importanţi ai dezvoltării economice, mediul educaţional, societatea civilă trebuie să aibă şi ea un rol activ prin reprezentanţii patronatelor”, a spus Dobre.

Acest studiu ar trebui să arate executivului ploieştean direcţia pe care trebuie să o urmeze ca să fie iar oraşul înfloritor de altădată.

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Aproape 3 pe loc la admitere în Şcoala de subofiţeri de pompieri de la Boldeşti

În perioada 10 – 20 ianuarie  a.c.,  la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie …

Un comentariu

  1. Am inteles, pentru mediu de afaceri este nevoie de consultanta O k.Noi conducatorii auto „Dam consultanta „pentru MARCAREA CU VOPSEA A BULEVARDELOR SI STRAZILOR DI PLOIESTI .ESTE NECESAR SI UTIL.ACTIONATI DOMNULE PRIMAR .Sunt un pletitor de taxe si impozite la zi. Va multumesc Apropo „Consultanta ” este gratis ,adica bonus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *