Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Unităţile de cazare de pe Valea Prahovei ocupate în proporţie de 80% de 1 mai

27 aprilie 2017
Share:
Unităţile de cazare de pe Valea Prahovei ocupate în proporţie de 80% de 1 mai

Judeţul Prahova este din nou o atracţie de top pentru turiştii care au rezervat deja în proporţie de peste 80% spaţiile de cazare, unele unităţi fiind complet ocupate.

Surpriza momentului o reprezintă faptul că încă se poate schia pe anumite porţiuni, precum Valea Dorului şi Valea Soarelui. Instalaţiile de transport pe cablu funcţionează la capacitate maximă, iar turiştii sunt aşteptaţi pe pârtie.

Majoritatea pachetelor speciale pentru această minivacanţă sunt de 2 şi 3 nopţi pornind de la 356 lei/persoană pentru un sejur de 3 nopţi cu cina barbeque inclusă de 1 mai la o vilă de 3 stele până la 630 lei/persoană pentru 3 nopţi de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de 4 stele.

“Aşteptam turiştii în cei 1000 de metri pătraţi de SPA, cu pachete special concepute pentru aceasta minivacanţă. Pârtiile sunt încă deschise, iar teleschiul funcţionează. Estimăm că turiştii se vor împărţi intre sporturile de iarnă care sunt încă practicabile şi SPA, acestea fiind cele două atracţii principale ale momentului” a declarat directorul de vânzări al Hotelului Internaţional Sinaia, Marius Vînătoru.

“În momentul acesta avem aproape toate locurile ocupate, interesul pentru Sinaia de 1 mai crescând de la an la an. Pachetele speciale au fost foarte bine primite, iar turiştii sunt aşteptaţi să se relaxeze în această vacanţă, sau să profite de una din excursiile sau drumeţiile pe care le au la dispoziţie.” spune Andrei Gogă - asistent manager Vila Camelia Sinaia.