vineri , 12 ianuarie 2018
Acasă / Administratie / Şi mâine se lucrează pe DN1 la Movila Vulpii

Şi mâine se lucrează pe DN1 la Movila Vulpii

În perioada 26–27 aprilie a.c.,la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN 1 de la km 69+111 ( zona Movila Vulpii) vor fi executate lucrări de revizie a pasajului rutier. În acest sens, vor fi instituite următoarele restricții de circulație a vehiculelor:
– În ziua de 26.04.2017, în intervalul orar 09.30 – 15.30, circulația rutieră pe sensul Ploiești – Brașov se va închide, iar traficul aferent acestui sens de mers se va desfășura deviat pe calea Brașov – Ploiești;
(astăzi lucările s-au terminat mult mai repede, astfel că acum traficul este normal)
– În ziua de 27.04.2017, în intervalul orar 09.30 – 15.30, circulația rutieră pe sensul Brașov – Ploiești se va închide, iar traficul aferent acestui sens de mers se va desfășura deviat pe calea Ploiești – Brașov.
Poliţia roagă participanții la trafic să respecte semnalizarea rutieră temporară care va reglementa circulația în zona de desfășurare a lucrărilor, adaptând, totodată, viteza de deplasare.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Aproape 3 pe loc la admitere în Şcoala de subofiţeri de pompieri de la Boldeşti

În perioada 10 – 20 ianuarie  a.c.,  la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *