vineri , 23 februarie 2018
Acasă / Administratie / Primăria Ploieşti bună de plată. Doi sportivi de la CSM au câştigat procesele şi trebuie să-şi primească banii-Video

Primăria Ploieşti bună de plată. Doi sportivi de la CSM au câştigat procesele şi trebuie să-şi primească banii-Video

Nici până acum, conducerea Clubului Sportiv Municipal nu a semnat bugetul instituţiei pe anul acesta. Aleşii locali au votat pentru alocarea cheltuielilor salariale, singurele pe care puteau să le aprobe legal, dar în continuare rămân multe probleme nerezolvate.

După ce aproape un an, sportivii şi antrenorii angajaţi nu şi-au primit salariile pentru că directorul economic şi juridic al primăriei au refuzat să dea viză de legalitate, acum, sportivii care au dat în judecată clubul au început să câştige procesele. sunt deja doi care au câştigat şi asta înseamnă că deocamdată, buegtul local va fi degrevat de 200.000 de lei.

E posibil ca după ce toţi sportivii să câştige procesele, primăria să piardă 500.000 de euro pe titluri executorii.

De altfel, aşa cum a fost votat, actualul buget al CSM nu are fundament legal, apreciază Ministerul Finanţelor.  Primăria Ploieşti trebuia să asigure fondurile necesare pentru funcţionarea secţiilor sportive din cadrul Clubului Sportiv Municipal în continuare, modificările din luna aprilie fiind ilegale. Astfel, deşi CSM Ploieşti avea cheltuieli deja angajate pentru  luna martie, aleşii locali ploieşteni au validat un proiect de Hotărâre a Consiliului Local care prevedere zero lei pentru această lună.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Decizie locală. Unde poţi parca gratuit în staţiunea Sinaia

Consiliul Local Sinaia a aprobat regulamentul privind politica prin care s-a introdus noțiunea de  parcare fără …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *