miercuri , 21 februarie 2018
Acasă / Economic / Târgul firmelor de exerciţiu se deschide mâine la Ploieşti

Târgul firmelor de exerciţiu se deschide mâine la Ploieşti

“Târgul Firmelor de Exercițiu” va avea loc mâine la Ploieşti. Începând cu ora 9.00, la Casa de Cultură a Studenților, elevi din mai multe licee şi grupuri şcolare cu profil economic sau tehnologic din toată ţara îşi vor deschide standuri  pentru a-şi promova „afacerile”.
Firmele au tot ce le trebuie: administrator, punct de lucru, evidenţe contabile, angajaţi, materiale de promovare şi chiar publicitate. Elevii încheie inclusiv tranzacţii între firme şi învaţă astfel să dezvolte o afacere. 
La acțiune vor participa peste 40 de firme de exercițiu, peste 500 de elevi și cadre didactice din diverse regiuni ale țării.
Scopul celor două concursuri este de a familiariza elevii cu mecanismele economiei de piață, prin dezvoltarea creativității și a spiritului antreprenorial prin activități inovatoare.
foto apdde.ro

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Petrotel Lukoil solicită acord de mediu pentru trei proiecte

PETROTEL LUKOIL SA anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *