vineri , 23 februarie 2018
Acasă / Afaceri / Afacerea din natură. Ionuţ Ţirban duce în toată ţara leacul din plante-Video

Afacerea din natură. Ionuţ Ţirban duce în toată ţara leacul din plante-Video

Un tânăr din judeţul Bihor merge prin toată ţara pentru a-i ajuta pe oameni să înţeleagă că remediul pentru multe boli stă în plantele folosite de poporul român dintotdeauna în scopuri terapeutice. Ionuţ Ţirban are 26 de ani, a terminat cursurile facultăţii de mediu, dar a prins taina plantelor de leac de la tatăl său, fitoterapeut, care se ocupă de 20 de ani de această afacere. În familie se adună plantele, şi tot în familie se face şi prepararea şi ambalarea.

De fapt, în Poienii de Jos, toţi sătenii sunt vraci pentru că ştiu din tată în fiu secretele plantelor medicinale. Familia lui Ionuţ, însă, a avizat produsele sanitar şi acum le comercializeză peste tot.

Plantele provin din floră spontană din zone nepoluate şi poate tocmai de aceea sunt un real folos pentru sănătate. Promovarea afacerii se face la târguri, pe internet, dar şi în pieţe.

 

 

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Magicienii Magic Web design Ploiesti

Cum să-ţi transformi clienţii în prieteni? Povestea de succes a Magic5 din Ploieşti

Magic5 este o firmă de design web din Ploieşti cu un portofoliu impresionant. Dincolo de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *