luni , 19 februarie 2018
Acasă / Administratie / Vezi ce spune primarul Adrian Dobre despre noul spital al Ploieştiului-Video

Vezi ce spune primarul Adrian Dobre despre noul spital al Ploieştiului-Video

Primăria Ploieşti pregăteşte formalităţile pentru un spital nou şi modern care să deservească oraşul. Acesta ar urma să se construiască pe strada Torcători din Ploieşti, în locul fostei unităţi militare şi este preconizat a avea 600 de paturi. Odată cu construirea acestei unităţi, Spitalul de Pediatrie şi cel municipal ar urma să se comaseze şi să fie aduse aici. Terenul aparţine municipalităţii de mai mulţi şi a trecut din patrimoniul MAPN în cel al municipalităţii ploieştene, iniţial cu destinaţia de cămin de bătrâni. Deocamdată a fost realizat studiul de prefezabilitate.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Primăria Ploieşti a depus cerere de finanţare pentru mai multe proiecte

Autoritatea Urbană constituită la nivelul Primăriei Municipiului Ploieşti anunţă depunerea la ADR Sud-Muntenia  a Documentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *