vineri , 23 februarie 2018
Acasă / Afaceri / Povestea ploieştencei care a înfiinţat o firmă pentru a-şi susţine asociaţia de protecţie a animalelor. Şi tu o poţi ajuta pe Alexandra!-Video

Povestea ploieştencei care a înfiinţat o firmă pentru a-şi susţine asociaţia de protecţie a animalelor. Şi tu o poţi ajuta pe Alexandra!-Video

Alexandra Ionescu a dezvoltat o firmă pentru a susţine o cauza nobilă. Tânăra studentă la medicină veterinară în anul III a deschis o clinică veterinară cu ajutorul căreia susţine practic o asociaţie pentru protecţia animalelor.

De patru ani prin intermediul celor două structuri a sterilizat gratuit 6.000 de câini şi pisici. Alexandra are 33 de ani şi este şefă peste 3 medici şi patru voluntari. Pentru a ajunge aici, însă, a fost nevoie să parcurgă un drum anevoios fără să se dea bătută în faţa greutăţilor.

Deocamdată, ce face Alexandra nu se poate numi o afacere, pentru că sunt luni, când salariul ei pleacă către taxe şi impozite sau sterilizări pe care le oferă gratuit.

E greu să fii şi afacerist şi umanist în acelaşi timp, conchide tânăra.Toţi cei care doresc să o ajute pe Alexandra şi Asociaţia Romanian Stray Dogs Ploiesti o pot face donând în conturile de pe ecran.

Banca Transilvania (Ploiesti)

RO35 BTRL RONC RT0V 1575 1701 cont in lei

RO20 BTRL EURC RT0V 1575 1701 cont in euro

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Magicienii Magic Web design Ploiesti

Cum să-ţi transformi clienţii în prieteni? Povestea de succes a Magic5 din Ploieşti

Magic5 este o firmă de design web din Ploieşti cu un portofoliu impresionant. Dincolo de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *