marți , 20 februarie 2018
Acasă / Administratie / Mina turistica din Salina Slănic ar putea trece la CJ Prahova pentru a fi promovată mai bine

Mina turistica din Salina Slănic ar putea trece la CJ Prahova pentru a fi promovată mai bine

Consiliul Judeţean Prahova vrea să preia mina turistică Slănic Prahova, considerând că administratorii acesteia se axează prea puţin pe partea turistică, în timp ce autorităţile ar putea investi bani în urma unor proiecte europene şi astfel ar obţine un profit mai mare. Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că preluarea minei turistice din Slănic reprezintă o prioritate pentru instituţia pe care o conduce. „Acest proiect este prioritar pentru 2017. Salina de exploatare să rămână la ei (la administratori – n.r.), iar noi să preluăm mina turistică. Am făcut Guvernului technocrat o adresă, am avut şi o discuţie şi nu am avut niciun rezultat. Sunt convins că vom primi acum ajutorul necesar”, a spus Bogdan Toader. Salina Slănic Prahova este administrată de Societatea Naţională a Sării – Salrom, acţionar majoritar fiind Ministerul Economiei.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Primăria Ploieşti a depus cerere de finanţare pentru mai multe proiecte

Autoritatea Urbană constituită la nivelul Primăriei Municipiului Ploieşti anunţă depunerea la ADR Sud-Muntenia  a Documentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *