joi , 11 ianuarie 2018
Acasă / Social / Bilete mai ieftine în Trenurile Zăpezii
Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului si CFR Calatori a lansat, luni, oferta turistica de calatorie "Trenurile Zapezii".

Bilete mai ieftine în Trenurile Zăpezii

De pe 1 ianuarie până pe 28 februarie, CFR Călători derulează oferta Trenurile Zăpezii. Tarifele la bilete au reducere de 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe relaţie directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio, care au ca staţie de plecare sau destinaţie o staţie de pe secţia Sinaia–Braşov sau staţia Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroşani şi Piatra Neamţ. Aceeaşi reducere se aplică în zilele de vineri, sâmbătă, duminică şi sărbători legale, pentru călătoriile pe relaţie directă, la clasa a 2-a, cu trenurile IR 1728 şi IR 1729 Caracal-Petroşani şi retur, din lista de trenuri care au ca staţie de plecare sau destinaţie staţia Petroşani. Reduceri între 31% – 56% zilnic, se aplică pentru călătoriile la clasa a 2-a, cu trenuri InterRegio, pe rute între Sinaia-Braşov şi retur, prin extinderea ofertei “Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”. Reducerile se acordă la bilet preţ întreg şi pentru copil, iar tariful pentru rezervarea locului se plăteste integral. Reducerile nu se aplică la trenurile IR la care se oferă alte reduceri mai mari. Oferta nu se cumuleză cu alte reduceri (excepție reducerea la cumpărarea online)

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Moş Crăciun a venit şi la copiii angajaţilor din Petrotel Lukoil-video

Moş Crăciun a venit şi la copiii angajaţilor de la Petrotel Lukoil. Conducerea rafinăriei le-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *