vineri , 12 ianuarie 2018
Acasă / Economic / Apartamentele din Ploieşti, printre cele mai scump vândute din ţară

Apartamentele din Ploieşti, printre cele mai scump vândute din ţară

Ploieştiul se află pe locul 9 la nivel naţional în topul oraşelor cu cele mai scumpe apartamente de bloc, în funcţie de costul pe metru pătrat. Baza Imobiliara de Garantii (BIG), gestionata de Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR) a adunat peste 128.000 de rapoarte de evaluare efectuate in cadrul procesului de creditare la nivel naţional şi astfel a lansat un Indice imobiliar care evalueaza, pentru inceput, evolutia pretului la apartamente in perioada 1 iulie 2015 – 30 iunie 2016. Ploieştiul este pe locul 9 în acest top care a stabilit că aici apartamentele se vând la preţul de 748 euro mp. Pe primul loc în top este Clujul cu 1.048 euro pe mp, urmat de Bucureşti cu 1.018 euro. Pe ultimul loc al topului se află Piteşti cu o valoare de 737 de euro pe mp.

vezi întregul top aici:http://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/205179/anevar-apartamente-bucuresti-detronat-de-cluj.html?full

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

În 2018, sute de locuri de muncă nou create de investitori străini în Prahova

Anul viitor vine cu veşti pentru economia prahoveană şi pentru cei în căutarea unui loc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *