duminică , 18 februarie 2018
Acasă / National / ANT: Cum transformăm vizitatorii de business în turişti?

ANT: Cum transformăm vizitatorii de business în turişti?

Aproape trei sferturi dintre străinii care înnoptează în hotelurile din România sunt, de fapt, oameni de afaceri, funcționari sau angajați ai diverselor companii, ajunși în România în interes de serviciu și pe care statistica îi cladifică drept turiști. Conștientă de această realitate, Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) caută soluții prin care să îi transforme în turiști adevărați. Prezentă la cel mai mare târg de turism pentru specialiști din lume, World Trade Market London, Anca Nedea, președintele ANT, a declarat, la Londra, pentru Profit.ro că vizitatorilor în interes de business trebuie să le fie puse la dispoziție diverse facilități pentru ca, în puținul timp liber pe care îl au între două întâlniri de serviciu, să poată descoperi și o parte din destinația în care au ajuns. „Un client captiv la evenimente de business poate fi determinat să consume mai mult din partea turistică. E foarte important ca acesta să poată face un mic tur al destinațiilor, dar pentru asta trebuie să aibă acces facil și informații despre atracțiile culturale”, apreciază Nedea.

citeste mai departe: http://www.profit.ro/must-read/ant-romania-incearca-sa-transforme-vizitatorii-de-business-in-turisti-16045046

foto-profit.ro-Anca Nedea şi Ilie Năstase la Târgul de turism

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

În decembrie 2017, salariul mediu brut pe economie a ajuns la 3.662 de lei

Potrivit Institutului Naţional de Statistică, în luna decembrie a anului 2017, câştigul salarial mediu nominal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *