luni , 19 februarie 2018
Acasă / National / Cioloş: Majorările salariale populiste vin în contradicţie cu legea responsabilităţii fiscale

Cioloş: Majorările salariale populiste vin în contradicţie cu legea responsabilităţii fiscale

„Această lege, aşa cum a fost votată, afectează nişte principii pe care Guvernul şi-a bazat modificările salariale. Ea adânceşte inechităţile salariale pe care am încercat să le corectăm. Guvernul nu contestă nevoia de ajustare a salariilor în sectorul bugetar, dar, dincolo de măriri, este esenţială corectarea unor inechităţi care persistă de ani de zile şi care au fost adâncite tocmai de acest mod de abordare pe picior. Această abordare populistă a politicii salariale periclitează foarte mult posibilitate adoptării şi aplicării în perioada următoare a unei legi a salarizării unitare”, a spus premierul Dacian Cioloș.

citeste in continuare:

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ciolos-majorarile-salariale-populiste-pun-in-pericol-legea-salarizarii-unitare-608051

foto hotnews.ro

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

În decembrie 2017, salariul mediu brut pe economie a ajuns la 3.662 de lei

Potrivit Institutului Naţional de Statistică, în luna decembrie a anului 2017, câştigul salarial mediu nominal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *