duminică , 18 februarie 2018
Acasă / Social / „Bazarul de carte” te face cititor şi donator

„Bazarul de carte” te face cititor şi donator

Asociaţia „Ai carte” şi Bookbazar.ro-cărţi gratis îi provoacă pe ploieşteni să cumpere cărţi la preţuri mici, dar şi să doneze pentru o cauză nobilă.  De astăzi, în cadrul proiectului „Bazarul de carte” cei care vor să participe la această campanie, pot cumpăra o carte la preţuri cuprinse între 5 şi 10 lei, iar banii vor merge în proiectele educative ale asociaţiei. Cei care vor să participe pot veni pe strada Nicolae Titulescu la anticafenea şi să caute prin cutiile de la intrare o carte. Manualele, culegerile, dictionarele şi cărţile vechi  sunt la pretul de 5 lei, iar cărţile noi la pretul de 10 lei. Fiecare cumpărător lasă banii într-o cutie creată special pentru asta, se alege cu o carte de care avea nevoie şi sprijină şi mai multe proiecte sociale (n.r. Asociaţia ai carte desfăşoară în această perioadă meditaţii gratuite pentru 40 de elevi de clasa a XII-a) Totodată, cei care au manuale şi cărţi pe care doresc să le doneze, le pot aduce la anticafenea.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Regulament nou pentru acordarea sporurilor în învăţământ

Regulamentul privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal didactic din învățământ, mărimea concretă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *