vineri , 12 ianuarie 2018
Acasă / Social / Pe 22 octombrie puteţi planta copaci la mall

Pe 22 octombrie puteţi planta copaci la mall

Ploiesti Shopping City invita prahovenii sa se inscrie cu mic, cu mare, la actiunea de plantare „Radacini tinere pentru padurile de maine”, care va avea loc pe 22 octombrie 2016, intre orele 10:00 – 14:00. Evenimentul este organizat in parteneriat cu „Scoala de Flori” Ploiesti, se bucura de sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Prahova si are ca obiectiv plantarea a 10.000 de puieti pentru crearea unei liziere verzi in zona Ploiesti Shopping City. Noua zona va juca rolul de „bariera” impotriva noxelor si zgomotului din acest spatiu cu trafic intens si va include mai multe specii de copaci:

  • frasin de Pennsylvania – are o crestere rapida si radacini care ajuta la fixarea solului
  • stejar si tei pentru fixarea solului
  • salcam rosu, cu rol decorativ

Bariera naturala rezultata in urma actiunii va fi marcata distinctiv, prin panouri speciale, si, cu ajutorul cursantilor „Scolii de Flori”, va beneficia in viitor de lucrarile necesare de intretinere, inlocuire si de extindere.  Persoanele care se vor inscrie vor primi unelte si echipament de lucru din partea organizatorilor, avand ocazia sa se implice intr-o activitate dedicata protejarii mediului inconjurator din regiunea in care traiesc. Prahovenii care doresc sa ia parte la aceasta actiune se pot inscrie la numarul de telefon 0751.043.178.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Moş Crăciun a venit şi la copiii angajaţilor din Petrotel Lukoil-video

Moş Crăciun a venit şi la copiii angajaţilor de la Petrotel Lukoil. Conducerea rafinăriei le-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *