marți , 20 februarie 2018
Acasă / Locuri de munca / Angajări la IPJ Prahova

Angajări la IPJ Prahova

I.J.P. Prahova scoate la concurs încă 9 posturi, 7 de ofițer și două de agent de poliți . Înscrierile au loc în perioada 19 – 23.10.2016.  La Inspectoratul Județean de Poliţie  Prahova au fost scoase la concurs, pentru încadrare directă de personal, încă 9 posturi: 7 de ofițer și două de agent de poliție. Astfel, cele 7 posturi de ofițer sunt în cadrul structurilor de investigare a criminalității economice (3 posturi), logistic (două funcții), poliție rutieră (o funcție) și analiza și prevenirea criminalității (o funcție de specialist sociolog). Posturile de agent de poliție se regăsesc în cadrul Serviciului de Ordine Publică (specializarea ”sisteme de securitate”) și Serviciului de Comunicații și Informatică (specializarea ”electronist”). Înscrierea candidaţilor se realizează personal, prin depunerea cererii și a documentelor, în volum complet, până la data de 23.10.2016, conform următorului program orar:

  • în perioada 19 – 10.2016 în intervalul orar 09:00 – 13:00;
  • sâmbătă și duminică (22, respectiv 23 octombrie) în intervalul orar 09.00 – 12.00.

Detalii cu privire la condițiile de participare, documentele necesare  și calendarul desfășurării concursului pot fi găsite accesând site-ul instituției, www.ph.politiaromana.ro, la secțiunea ”CARIERĂ/posturi scoase la concurs”. De asemenea, informațiile sunt disponibile la avizierul I.J.P. Prahova, din Ploiești, strada Vasile Lupu, nr. 60. Atenție – nu se admit derogări de la niciuna dintre condițiile de participare prevăzute în regulamentul de concurs.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Service-urile auto din România pregătite să angajeze chinezi! Vezi de ce?

Service-urile auto din România vor să angajeze chinezi ca să repare maşinile românilor. Asociatia Societatilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *