marți , 20 februarie 2018
Acasă / Economic / Cum poţi primi 40.000 euro pentru afacerea ta?-P

Cum poţi primi 40.000 euro pentru afacerea ta?-P

Faxmedia Consulting Ploieşti, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Prahova, scrie un proiect care, dacă va fi aprobat, oferă celor care doresc să inițieze o afacere un start mai mult decât promițător (prin POCU, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi; Obiectivul specific 3.7.: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană).

Practic, prin intermediul acestui proiect, la nivelul județelor care fac parte din Regiunea Sud-Muntenia (regiunea de implementare a proiectului), există posibilitatea finanțării unui număr important de mici afaceri cu sume de până la 40.000 de euro pentru fiecare afacere în parte. Cum puteți accesa dumneavoastră acești bani astfel încât ideea și visul unei afaceri proprii să devină realitate?

citeste in continuare

http://www.faxmedia.ro/stiri/fonduri-europene-pentru-cei-care-vor-sa-inceapa-o-afacere/41.html

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Petrotel Lukoil solicită acord de mediu pentru trei proiecte

PETROTEL LUKOIL SA anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *