luni , 19 februarie 2018
Acasă / Administratie / De ce nu are Ploieştiul căldură la ora aceasta? Vezi explicaţia Veolia

De ce nu are Ploieştiul căldură la ora aceasta? Vezi explicaţia Veolia

Ploieştenii nu au căldură în această seară din cauza unor defecţiuni tehnice la centrala de producţie de la Brazi. Veolia Energie Prahova anunţă însă că până la ora 23 problemele vor fi remediate. „Avand in vedere conditiile meteo favorabile de azi, cu temperaturi de peste 13,5 grade ce au condus la oprirea automata a tuturor punctelor si modulelor termice, Veolia Energie a intervenit pentru a ajusta și optimiza functionarea în regim de iarnă a unor echipamente din centrala de productie de la Brazi. În timpul operatiunii de parametrizare a acestora a survenit însă un incident tehnic ce a dus la întreruperea furnizării energiei termice. Ca urmare, repunerea in functiune a unuia dintre echipamente se va realiza intr-un interval mai lung decat cel prognozat,  furnizarea caldurii urmând a fi reluata in jurul orelor 23:00. Mentionam ca livrarea apei calde nu este afectata, aceasta desfasurandu-se in conditii normale. Echipele noastre fac tot posibilul pentru ca durata interventiei sa fie cat mai redusa, iar repunerea in functiune a echipementului sa se faca in cel mai scurt timp. Le cerem scuze clientilor nostri pentru disconfortul creat si le multumim pentru intelegere”

comunicat de presă

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Primăria Ploieşti a depus cerere de finanţare pentru mai multe proiecte

Autoritatea Urbană constituită la nivelul Primăriei Municipiului Ploieşti anunţă depunerea la ADR Sud-Muntenia  a Documentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *