miercuri , 21 februarie 2018
Acasă / Turism / Oraşul interzis din China, printre preferinţele turiştilor din întreaga lume

Oraşul interzis din China, printre preferinţele turiştilor din întreaga lume

Dacă până nu demult, Parisul sau Egiptul erau primele destinaţii pe care oamenii îşi doreau să le viziteze, acum, Oraşul interzis din China a surclasat în topul destinaţiilor orice. Timp de aproape 500 de ani, împăraţii care au trăit în Oraş Interzis din China au încercat să ţină departe de ochii curiosilor pagodele cu luxul lor impresionant. Recent, locul poate fi vizitat, iar numărul turiştilor a crescut cu peste 2,5 milioane din 2010.

Vezi ce alte destinaţii se află în top 10:http://www.zf.ro/business-international/topul-destinatiilor-de-vacanta-preferate-de-turistii-din-intreaga-lume-ce-loc-a-surclasat-celebrul-turn-eiffel-sau-marile-piramide-din-egipt-15749604

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Peste 10.000 de turişti au ales Valea Prahovei de sărbători

Valea Prahovei a fost destinaţia preferată de români şi cu ocazia sărbătorilor din 2017.  Peste …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *