joi , 11 ianuarie 2018
Acasă / Turism / Trafic deviat pentru Festivalul „Sinaia Forever”

Trafic deviat pentru Festivalul „Sinaia Forever”

În perioada 2-4 septembrie, pe durata Festivalului “Sinaia Forever” în oraş vor fi impuse mai multe restricţii de circulaţie. Astfel, traficul va fi restricționat pe arterele din oraș începând de vineri, 02.09.2016, orele 10.00, până duminică, 04.09.2016, orele 20.00.

Circulația rutieră va fi restricționată parțial pe B-dul Carol I, între intersecția cu B-dul Republicii, până la intersecția cu strada Aosta, și total între intersecția cu strada Aosta până la intersecția cu strada Gării. Pe strada Spătar M.Cantacuzino se va circula în sens unic dinspre str. Aosta către str.Mănăstirii. Pe tronsonul B-dului Carol I cuprins între strada Aosta si B-dul Republicii circulația va fi organizată în sens unic, pe o singură bandă, în lățime de 3.5 m dinspre B-dul Republicii, către str.Aosta. Frasinului și str. Piata Unirii vor fi închise circulației rutiere, fiind permis numai accesul riveranilor și autovehiculelor de intervenție (Politie, Pompieri, Salvare. O.Goga va fi închisă circulației rutiere, fiind permis numai accesul riveranilor și autovehiculelor de intervenție (Politie, Pompieri, Salvare). Pe str. Aosta de la intersecție cu B-dul Carol I, până la intersecția cu str. Spatar Cantacuzino se va circula în sens unic pe sensul de urcare. Pe Bulveradul Ferdinand se va circula în ambele sensuri până la intersecția cu B-dul Carol I, conducatorii auto care intentionează să intre în stațiune vor fi îndrumați să facă acest lucru pe ruta str.Gării, DN1, viraj dreapta la km 122, B-dul Republicii. Pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului transportul public local va fi deviat, iar stațiile de pe traseele afectate vor fi desființate temporar.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Dezbatere publică pe tema Fondului de garantare a pachetelor turistice

Ministerul Turismului lansează mâine, 18 decembrie, o dezbatere publică pe tema fondului de garantare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *