marți , 20 februarie 2018
Acasă / Administratie / Unitatea de transfuzii a Spitalului Municipal Ploieşti a fost autorizată

Unitatea de transfuzii a Spitalului Municipal Ploieşti a fost autorizată

Spitalul Municipal Ploieşti  a obţinut autorizarea Unităţii de Transfuzie Sanguină. DSP Prahova a evaluat centrul de transfuzii şi a confirmat  că există condiţiile necesare autorizării. Spitalul pe care ploieştenii îl cunosc drept Spitalul Schuller are personal calificat, dotările necesare şi respectă procedurile care se impun în activitatea Unităţii de Transfuzie Sanguină, iar autorizarea a fost doar o recunoaştere a toate acestea. Unitatea este foarte importantă pentru spital pentru că realizându-se toate procedurile pe loc, transfuziile  se fac în  siguranţă atât pentru pacient, cât şi pentru cadrele medicale.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Primăria Ploieşti a depus cerere de finanţare pentru mai multe proiecte

Autoritatea Urbană constituită la nivelul Primăriei Municipiului Ploieşti anunţă depunerea la ADR Sud-Muntenia  a Documentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *